Ik heb een nieuwe blog!

Deze reisblog blijft online maar wordt niet meer aangevuld.

Ik heb een nieuwe blog op stijnvanholm.be

WELKOM!

Berichten per thema

09 juli 2008

Québec

Dag Lievelingen, - Quebec is te mooi, ik heb net m`n vliegtuigticket veranderd - ik blijf hier nog een maand langer.. ik vlieg naar huis op 20 augustus..

In Montreal was er een Jazzfestival.. mensen overal in de straten, leuke muziek, parkjes, bier, feest,.. en veeel zon - op de koop toe een contactjam!!.. Ik hoorde van een vriendin dat er hier op zondag gedanst werd.. contact improvisatie dans.. net waar ik het allermeeste van hou - wat een heerlijkheid - In de avond vriendjes gemaakt met iemand die in de jeugdherberg werkt.. meegeweest naar een feestje.. nieuwe vriendjes.. luisterend naar billie holiday filosfeerden we over de aard van ons bestaan.. Is de mens van nature goed.. natturlijk.. De dag nadien naar het park, Tam tam.. honderden mensen spelen muziek op Mont Royal.. jongleurs, acrobaten, dansers en Maria Magdalena..


Ik ontmoette haar in Januarie in Mexico, nu was ze hier,.. we dansten in het park, ze nodigde me uit bij haar thuis,.. Ze is bezig aan haar thesis over Liefde om haar diploma Biodanza te halen.. Ze heeft een praktijk/danszaal thuis.. Ze is.. veel te veel om te vertellen.. een grote madam, een koningin.. Maria Magdalena, wat een naam.. Ik bleef bij haar een paar dagen, het veranderde m`n leven!! -

Nu ben ik in Quebec city.. feest, 400 jaar oud - en inderdaad, de meest europeese stad van noord amerika - overal optredens, grote videoprojecties.. mooie stad.. bijna Brugge..

Ik blijf hier een paar dagen, reis nog een beetje rond en ga dan naar de Rainbow Gathering hier. in Quebec.. Daarna kom ik naar huis om m`n nieuw neefje Jozeph te bewonderen, te verhuizen naar m`n nieuwe woonplaats - het koffiehuisje - bij m`n zus in Beernem en in september.. te spelen/ babbelen / werken bij Zin-d'erin(g)

Licht en Liefde
Stijn

1 opmerking:

Anoniem zei

stijny,
ik hoop dat je keelpijn ondertussen genezen is?
en dat je ongeremd van de zoete ,zachte mildheid van je GOD-IN netje mag genieten....
Liefs Je G zus