Ik heb een nieuwe blog!

Deze reisblog blijft online maar wordt niet meer aangevuld.

Ik heb een nieuwe blog op stijnvanholm.be

WELKOM!

Berichten per thema

02 juli 2008

Hiking in de Rocky mountains

hello,
onderweg van Hyder Alaska zag ik toch nog Grizzlys.. twee kleintjes en een grote.. toch niet opgegeten.. ik lifte verder, zag totempalen - meer beren en elanden en berggeiten en zoveel meer..

Rocky Mountains

ik stopte in the national park in Jasper -- ging kamperen met een paar mensen die ik in de jeugdherberg ontmoette - zeer veel regen, maar fantastische meren en bergen - de dag naden een mountainbike gehuurd samen met een engelse meid.. zo stijl, moeilijk, lastig - meer tevoet gemountainbiked dan echt gefietst.. maar de meren die we zagen, zijn onbeschrijfelijk.. vandaar de foto's..

dan een beetje verder gelift naar Athabasca Falls - een fantastische wildernis hostel - met een filosoof acteur als manager, Sacha.. ik bleef er een paar dagen plakken.. Er was ook een australische dame, Kathy die me geweldig tof vond - ik ging samen met haar wandelen, en zij speelde mama voor me.. heerlijk was het

ik ging verder met een duitser naar Banff , tijdens de feestdag van Canada - het was mooi - maar ik vluchte weg van al de toeristen.. ik ging een beetje verder naar Calgary - op bezoek bij Lee - een meneer die ik aan de toog in Hyder, Alaska leerde kennen - vanavond gaan we naar een baseball match kijken en morgen wandelen in de bergen..

morgenavond neem ik het vliegtuig naar Montreal.. eindelijk

View Larger Map

1 opmerking:

Anoniem zei

broerebroer,
Ja ik ben terug van weg geweest.
Mijne weg?een vierus :zona
Na 3weken kom ik een beetje boven water.Nu wil je nog een beichtje schrijven hoe fantastisch ik je wel vind,en hoe jaloers ik ben op je avonduur maar ook hoezeer ik verblijd ben dat het je nog altijd zeer goed stelt en er gelukkig uitziet op je heerlijke foto's.
Nu terug richting europa?Madrid
zal je een tussenstop kunnen maken naar Tineke?
Mischien bel je me nog wel eens,
Ik mis je erg,Marijke